Asiakaspalautteet

Annan täydet pisteet 5/5 Eijalle yhteisestä treenipolustamme.

 Tavoitteena oli ruokavalion säännöllistäminen ja hyvien hiilihydraattien lisääminen tasaisesti aterioiden mukana. Treenien suhteen suunnitelma että kävisin noin 3 krt viikossa salilla, sekä liikkuvuus treeni lisänä.

 Ruokavaliossa olen lisännyt hiilareita aterioille, joten illalla ei ole tarvinnut syödä ns.ylimääräistä ja olen huomannut että ei ne hyvät hiilarit lihota ja vireystilakin pysyy näin tasaisempana pitkin päivää!

 Ruokavalio pienillä muutoksilla oli mielestäni hyvä ja selkeä. Toki välillä on tullut lipsahduksia mutta olen pystynyt palaamaan ehkä helpommin takaisin ruotuun Eijan ohjeilla ja ilman kauheita morkkiksia.

 Treeniohjaukset ovat hyviä ja selkeät neuvot ja opastus aina uusiin liikkeisiin. Huomaan kyllä että yhdessä treenaminen on tehokkaampaa kuin yksin pusertaessa ja näin olen saanut myös omiin treeneihin virtaa enemmän, ehkä olen pystynyt keskittymään enemmän liikkeisiin myös yksin treenatessa. Myös oma treeniohjelma on selkeä ja monipuolinen ja helposti noudatettavissa myös erilaisissa saleissa.

 Kesä ja sairastumiset toivat aina pientä lisähaastetta mutta niille ei mitään voi ja takaisin ruotuun olen päässyt ja varmasti lipsahduksia tulee jatkossakin mutta olen ymmärtänyt Eijan opastuksella että maailma ei siihen kaadu ja pikkuhiljaa vaan takaisin ruokavalio malliin ja treenien pariin. Olen luottanut Eijan antamiin ohjeisiin ja en enää koko ajan mieti mitä syön, ja jos herkuttelen teen sen ilman isompia morkkisia! 

T. Tyytyväinen asiakas ja jatkan enemmän kuin mielelläni tätä projektia Eijan kanssa 

Nina

Eijan valmennuksessa 

Maaliskuussa 2022 aloitettu kuntosaliohjaus on sujunut todella hyvin omien toiveiden ja lähtökohtien mukaisesti. Juurikin se on tuntunut tärkeältä, että ohjaaja on ottanut huomioon ne kyseisen "asiakkaan" omat tavoitteet ja tarpeet, sekä kuunnellut oikeasti ihmistä. 

Eija huomio myös minun elämäntilanteen ja yleisen terveydentilan ohjelmaa suunniteltaessa, jolloin siitä ei tullut liian haastava toteuttaa ja ylläpitää.

 Harjoittelussa autettiin todella hyvin liikkeiden oikeassa tekemisessä, ja jos harjoitus ei toiminut tai en saanut sitä kunnolla tehtyä niin löytyi aina vaihtoehtoinen liike. Huomasin myös että yksin kuntosaliohjelmaa tehdessä jopa alisuoritti, mutta yhdessä tulikin tehtyä tehokkaammin. 

Kannustus parempaan tekemiseen oli mahtavaa! Eijan tekemä harjoitusohjelma tuntuu sopivasti kuormittavalta sekä harjoitteet saatiin tuntumaan itselle sopivilta. Kehitystä haluttuihin paikkoihin tuli nopeasti. Yllättäen jopa vuoden kestänyt kipuilu kädessä loppui harjoitusten myötä! 

Kuormitusta on lisätty omasta mielestä juuri sopivasti, ettei into harjoitteluun lopu lyhyeen. Eija myös neuvoi paljon lämmittelyssä, joka on aiemmin ollut itsellä vääränlaista; energiat on kulutettu loppuun ennen itse harjoittelua. Nykyään osaan lopettaa lämmittelyn ajoissa! Kiitos siitä, että on oppinut tehokkaaseen ja kehittävään harjoitteluun, kuuluu Eijalle! 

Eija myös hioi ruokavalioitani parempaan, jotta jaksaminen arjessa ja treenaamisessa olisi kunnossa. Sain paljon hyviä vinkkejä, jotka olen ottanut käyttöön ja huomannut niiden toimivan loistavasti. 

Itselle on nyt tullut tärkeäksi oman kehon kuuntelu, ja sitä myöden harjoittelu ei kaikkina päivinä onnistu yhtä hyvin. Itse tahtoo olla itselleen turhan ankara, mutta toivonkin harjoittelun olevan pitkäkestoisesti mukana elämässä, joten levolle täytyy sallia aikaa. Loppuun palaneena ei innostu harjoittelemaan. On ollut hienoa huomata että oma valmentaja näkee myös tämän, eikä "pakota" suorittamaan. 

Motivaatio harjoittelun jatkamiseen on itsellä kova, kunhan vaan muistan pitää mielessä Eijan neuvot! 

Minna