Tietoa minusta

Hei,

tässä tuleva personal trainerisi esiintyy, olen Eija. Teen valmennuksia Uudenmaan alueella. Kuntosalilla tapahtuvat ohjaukset tapahtuvat  Greenfit-kuntosaleilla joko Nummelassa tai Ruoholahdessa. Greenfitille pääset treenaamaan kanssani myös ilman jäsenyyttä kertamaksulla. Ohjauksia voidaan pitää myös ulkona, esim. portaissa tai ulkoliikuntapaikoilla.

Olen itse käynyt läpi kuntoutuksen ja elämäntapamuutoksen. Keväällä 2023 kisasin ensimmäistä kertaa bikinifitneksessä ja sijoituin kolmanneksi omassa ikäluokassani saavuttaen SM pronssia. Omaa lajitaustaa löytyy myös eri ryhmäliikunnoista (mm.pilates, kuntonyrkkeily), lenkkeily ja ratsastus.

Ohjaajana olen asiakaslähtöinen, mutta tarvittaessa tiukka. Osaan ottaa huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet ja elämäntilanteen. Valmennukseni ei ole fitness-valmennusta vaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävää. Tavoitteena on aina, että asiakas oppii voimaan paremmin ja liikunnasta tulee hänelle osa jokapäiväistä elämää ilon kautta. Harjoitteet voidaan soveltaa myös muualla kuin kuntosalilla tapahtuvaan harjoitteluun. Usean asiakkaani kanssa olemme esimerkiksi käyneet yhdessä ulkona kuntopoluilla tai portaissa harjoittelemassa.