Yritysvalmennus

Me haluamme auttaa sinua liiketoimintasi haasteissa. Olet sitten juuri aloittanut yrittäjä, kamppailet kasvun tuomien haasteiden kanssa tai yrityksesi kamppailee liiketoimintaympäristönmuutoksien kanssa, me voimme auttaa. Teemme yrityksesi liiketoiminnasta analyysin perustuen liiketoimintaan, ei pelkkiin numeroihin. Saat ehdotuksia, miten pääset haasteissasi eteenpäin, jonka jälkeen olemme tukenasi muutoksessa niin pitkään, kun on tarvetta.

Tarjoamme myös räätälöityjä työhyvinvointipalveluja ja koulutuksia. Pakettimme sisältää henkilöstölle työkaluja töissä jaksamiseen ja oman työn tehostamiseen unohtamatta ravinnon, liikunnan ja levon merkitystä kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa myös vapaa-ajalla. Hyvinvoiva, sitoutunut ja motivoitunut henkilöstö on yrityksen kilpailuetu.

Lokakuun 2023 alussa valikoimiimme lisätään kylmäalankonsultointi- ja valvontapalvelut. Meiltä saa energiakäytön valvontaa, kylmälaitteiden painelaitevalvonnanpalveluita sekä toimimme ulkopuolisena asiantuntijana asiakkaan ja urakoitsijan välissä. Auditoimme toimittajan tekemän työn ja tarkistamme laskutuksen tilaajan puolesta.

Toimistomme kautta saat myös ulkoistettua hallintopalvelua räätälöitynä yrityksesi tarpeisiin. Laskutus, maksunvalvonta, palkka-aineistot sekä analyysi- ja raportointipalvelut

Ota yhteyttä niin räätälöidään sinulle sopiva ratkaisu.

mikko@fitniemi.com

Tietoa minusta

Olen Mikko Niemi, 48-vuotias yritysvalmentaja Lohjalta. Olen toiminut 25 vuotta erilaisissa esimiestehtävissä useissa eri yrityksissä. Olen ollut mukana kolmen yrityksen kasvumatkalla ja kokenut ne haasteet, mitä liiketoiminnan kasvu muutaman hengen yrityksestä kymmeniä ihmisiä työllistäviksi organisaatioiksi vaatii. Viimeisin matkani oli Kylmä-2000 Oy:n mukana. Minut palkattiin yritykseen, joka kolmen osakkaan lisäksi työllisti vuonna 2011 neljä henkilöä. Toimin yrityksen huoltopäällikkönä ja varatoimitusjohtajana kasvun kiivaimpina vuosina. Toimitusjohtajana luotsasin organisaation yrityskaupan kautta fuusioon Are Oy:n kanssa. Liikevaihto tuon 12 vuoden aikana viisinkertaistui ja henkilökunnan määrä ylitti 50 henkeä. Fuusion tapahtuessa Kylmä-2000 Oy oli selkeä markkinajohtaja toimialallaan Etelä-Suomen alueella.

Minulla on vahva kokemus ja näkemys huolto- ja asennustoimintaa tekevien yritysten prosesseista. Olen tehnyt asentajan töitä, työnjohtoa, taloushallintoa sekä palkanlaskua ja HR:n tehtäviä. Olen mukana osakkaana useassa yrityksessä, joissa osallistun yritysten päivittäiseen tekemiseen sekä teen hallitustyötä.

Koko työurani olen painottanut sitä, että yrityksen liikevoitto ei tulosta tekemällä synny, vaan sillä, että asiat tehdään niin hyvin kuin osataan. Mielellään paremmin, kuin kilpailijat. Sitten pidetään kulut kurissa, ja tulosta tulee tekemisen kautta. Lisäksi henkilöstön sitouttaminen ja empaattinen ote koko henkilökuntaan tekee yrityksestä vahvan toimijan. Hyvä esimiestyö on kaiken a ja o.

Ole rohkeasti yhteydessä! katsotaan yhdessä, miten voin auttaa.